ANCOR tapo viena didžiausių Europos įdarbinimo agentūrų pagal pajamas iš įdarbinimo
    Naujienų sąrašas

ANCOR buvo įtraukta į 20 didžiausių tiesioginės personalo nuomos įmonių Europoje sąrašą

Personalo pramonės analitikai (SIA) paskelbė didžiausių Europoje tiesioginio nuomos įmonių reitingą, pagrįstą 2020 m. Rezultatais („Didžiausios tiesioginio nuomos įmonės Europoje“). Pasak šio reitingavimo, Europos tiesioginio nuomos paslaugų teikėjų sąraše ANCOR užima 15 vietą.

SIA yra tarptautinį pripažinimą pelniusi agentūra, visame pasaulyje atliekanti žmogiškųjų išteklių paslaugų tyrimus. Įkurta 1989 m., Personalo pramonės analitikų agentūra teikia duomenis apie žmogiškųjų išteklių paslaugų teikėjus visame pasaulyje.

SIA duomenimis, 2020 m. Europos tiesioginės nuomos rinka buvo verta 8,7 mlrd. Eurų. Tai sudaro 6 proc. Visos Europos personalo rinkos. Daugiau nei 80% tiesioginio nuomos pardavimo galima priskirti aštuonioms didžiausioms ir labiausiai įsitvirtinusioms personalo rinkoms Europoje, o Jungtinė Karalystė per metus įvykdo daugiau nei trečdalį tiesioginių nuomos pardavimų.

„Mes nuėjome ilgą kelią, kad taptume tarptautine kompanija, ir šis pasiekimas patvirtina atsidavimą savo klientams, aukštą paslaugų kokybę ir kiekvieno ANCOR darbuotojo kompetenciją. Mes labai didžiuojamės, kad esame įtraukti į reitingą ir esame tarp Europos personalo pramonės lyderių “, - komentuoja Aušra Bendikaitė, ANCOR vadovė Baltijos šalims.

ANCOR Corporate Websites
    Хочу в ANCOR!